

# VSPK INTERNATIONAL SCHOOL, SONIPAT Annual Examination Compiled Date Sheet (2024-25) Classes - III to VIII

				•		i		
Class / Date	III	IV	V	VI	VII	VIII		
07.03.25 (Friday)	-	-	-	Comp.	Comp.	Comp.		
08.03.25 (Saturday)	Second Saturday							
09.03.25 (Sunday)	Sunday							
10.03.25 (Monday)	-	-	Skt	Skt / French	Skt / French	Skt / French		
11.03.25 (Tuesday)	Preparatory Off							
12.03.25 (Wednesday)	Comp.	Comp.	Comp.	Maths	Sci	Maths		
13.03.25 (Thursday)	Holiday							
14.03.25 (Friday)	Holiday (Holi)							
15.03.25 (Saturday)	EVS	EVS	Eng	S.Sc.	Hindi	Eng		
16.03.25 (Sunday)	Sunday							
17.03.25 (Monday)	Eng	Maths	Hindi	Sci	Maths	Sci		
18.03.25 (Tuesday)	Preparatory Off							
19.03.25 (Wednesday)	Hindi	Eng	EVS	Hindi	Eng	Hindi		
20.03.25 (Thursday)	Preparatory Off							
21.03.25 (Friday)	Maths	Hindi	Maths	Eng	S.Sc.	S.Sc.		
21.03.25	Maths	Hindi		<u> </u>	S.Sc.	S		

### **General Instructions:**

- 1. Examination will be objective as well as Subjective.
- 2. Time Duration for 07.03.25 & 10.03.25 will be same as regular school (i.e. 8:00 am to 2:30 pm)
- 3. Time Duration from 12.03.25 to 21.03.25 will be 8:00 am to 12:30 pm
- 4. P.T.M. will be held on 29.03.25 (Saturday).

## **FOR CLASS - III & IV :-**

- Maximum Marks for English, Hindi, Maths, EVS will be 50.
- Maximum Marks for Computer will be 20.
- Exam Time Duration will be 2 hrs.

#### FOR CLASSES - V TO VIII :-

- Maximum Marks for English, Hindi, Maths, Science/EVS, S.Sc. will be 80 marks.
- Maximum Marks for Computer will be 20.
- Maximum Marks for Sanskrit / French will be 50.
- Exam Time duration for the 50 Marks Exam will be 2 hrs and for the 80 Marks Exam will be 3 hrs.

## The Schedule for exam for 07.03.25 & 10.03.25 -

8:00 am	8:10 am	10 min	Settlement According to Seating Plan		
8:10 am	8:20 am	10 min	Answer Sheet distribution & Question Paper Distribution		
8:20 am	8:30 am	10 min	Question Paper Reading Time		
8:30 am	10:30 am	2 hrs	Exam Attemptation Time		
10:30 am - 2:30 pm			Regular Classes		

## The Schedule for exam from 12.03.25 to 21.03.25 -

8:00 am	8:10 am	10 min	Settlement According to Seating Plan
8:10 am	8:20 am	10 min	Answer Sheet distribution & Question Paper Distribution
8:20 am	8:30 am	10 min	Question Paper Reading Time
8:30 am	10:30 am / 11:30 am	2 hrs / 3 hrs	Exam Attemptation Time
10:30 am / 11:30 am	12:30 am	1 hr / 2 hr	Sports